2012-05-31
01:04:07

Info

Hola chiquillos tengo varios puntos que informarles.

1. Primero que nada hoy en ensayo llegaron pocos pero igual se hiso el ensayo.
Yo pido porfavor que avisen atraves de face, sms o por telefono si no van a ir al ensayo. Para asi saber y no esperar en vano.
(Eso esta en los reglamentos del gurpo)

2. El 6 de Junio actuamos a las 19.10 horas en Vårby torget. Aun no hemos podido cambiar la hora porque es muy dificil comunicarse con la jefa de ABF. Haremos los posible para que todos nos podamos desocupar temprano y disfrutar el dia.
Por ahora esta en proseso el cambio de hora.
Tenemos 20 minutos para actuar

3. Este Domingo necesito que todos esten en el ensayo para repartir los vestuarios. Y para que podamos ensayar los bailes para nuestra proxima actuacion.
Si no vienen....la mentablemente otro integrante toma automaticamente su lugar.

4. El Domingo despues de ensayo espero poder ver a todos los padres para planear un viaje con los chiquillos. Ojala que uds tambien vengan con ideas nuevas.

5. Ya se aserca el mes de Junio y si es posible que se pongan al dia este Domingo seria excelente!


6. Tarea para los integrantes! TRAIGAN PAÑUELO, y su botella con agua.


--------------------------------------------------------------------
PÅ SVAENSKA!!!

Hej mina vänner! Nu är det så att jag har en massa punkter jag vill ta upp.

1. Först av allt ville jag bara meddela att de var ganska få som deltog i dagens dansträning men det gick super bra i alla fall. Jag ber er om ni inte ska komma till dansen så skulle vi lärarna uppskatta om ni skickade ett sms, ringde eller skicka ett meddelande här i Facebook. Så slipper vi andra som ska träna ,vänta på alla när de endå inte ska komma.
(Det är en av reglerna)

2. Den 6e Juni uppräder vi i Vårby gård torget inför Sveriges nationaldag. Vi har ännu inte kunnat ändra på tiden vi ska uppträda. Det har vart super svårt o få ta kontakt med ABF chefen så vi får ta de lungt.
På affishen står det att vi ska uppträda kl 19:10 vilket är för sent för de yngre. Men det får vi vänta med o kolla hur det blir.

3. Nu på Söndag MÅSTE alla från gruppen va på träningen. Då ska vi dela ut kläderna o dessutom träna på de danserna som vi ska uppträda in för Sveriges national dag.
De som inte kommer till träningen kommer tyvärr inte kunna uppträda o dess plats på danserna kommer automatiskt gå till andra eleverna.

4. Samma Söndag efter dansen kommer vi att ha föräldrar möte och jag hoppas verkligen att alla föräldrar är med så att vi kan börja planera inför vår utflykt.
Ni kan jätte gärna komma med nya roliga ideer. Då skulle det vara bra om man kom med info om de aktiviteter ni har kollat.

5. Snart är det Juni och det är många som ligger väldigt efter med månads avgiftet. Det skulle vara super bra om ni betalar nu på söndag så slipper vi påminna hela tiden vilket är super jobbigt.

6. Läxa till eleverna: TAG MED NÄSDUK OCH VATTENFLASKA!!!
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: